About

Over accountancytrends.nl

Op accountancytrends wordt geblogd over ontwikkelingen binnen en soms buiten de accountancy door bloggers die actief zijn in de accountancy. Accountancytrends is vooral bedoeld als een podium voor enthousiaste professionals in de accountancy. Een podium waarop onderwerpen kunnen worden belicht, meningen worden gegeven of nieuws becommentarieerd. Ook kan het een podium zijn voor een tegengeluid, bedoeld de discussie rond een onderwerp te verlevendigen. Het spreekt vanzelf dat de bijdragen op dit blog allen op persoonlijke titel zijn geschreven.

We nodigen u graag uit te reageren op onze bijdragen. Wilt u graag bijdragen als gastblogger? Neem contact met ons op!

De bloggers

Wilco Schellevis (links) en Wilbert Snoei (rechts)

 

Drs. Wilco Schellevis (initiatiefnemer, sinds 30 maart 2010)

Wilco Schellevis is ruim 13 jaar werkzaam in de accountancy bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs als senior adviseur en controleleider. Naast een controlepraktijk met complexere of hooggeautomatiseerde klanten is Wilco Schellevis tevens actief rondom IT Audit, IT Solutions, business intelligence en innovatie.  Wilco is tevens binnen NBA, NOREA, SRA en #tuacc actief rond deze thema’s.

Drs. Wilbert Snoei (sinds 14 april 2010)

Wilbert Snoei is 11 jaar werkzaam bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs en evenals Wilco Schellevis werkzaam in een gemengde controle- en adviespraktijk als relatiebeheerder en controleleider. Wilbert Snoei is als promovendus verbonden aan Nyenrode Business Universiteit op het gebied van Continuous Auditing. Wilbert is binnen Visser & Visser tevens verbonden aan Commissie Kennis & Kwaliteit.

 

4 reacties op “About

 1. Goedemiddag heren,

  Zoals jullie wellicht weten is eind 2011 de eerste editie van moneyCounts verschenen, hét nieuwe magazine voor de accountantswereld. In dit magazine worden vakinhoudelijke zaken en lifestyle gecombineerd.

  Voor de volgende editie van moneyCounts (eind mei) hebben wij een foto-actie bedacht, waarbij accountants foto’s van hun werkplek op mogen sturen en hierbij kans maken op een exclusief herenhorloge. Voor meer informatie over deze actie: http://www.elma.nl/nieuws/artikel/138/

  Nu kan deze actie enerzijds voor jullie zelf interessant zijn om aan mee te werken. Anderzijds hoop ik dat jullie het interessant genoeg vinden om te delen op jullie blog, zodat deze actie onder de aandacht komt van jullie netwerk.

  Met vriendelijke groet,
  Derek Ursem
  Marketeer
  Elma Multimedia (uitgever moneyCounts)

 2. Beste accountancytrends,

  Ik zou graag contact met jullie willen opnemen, via welk e-mailadres/telefoonnummer zijn jullie te bereiken?

  Ik hoor graag van jullie!

  Groet,
  Lonneke Diesveld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s